Over mij

Wie ik ben

Ik ben Odette, 27 jaar, en woonachtig in Groningen, met mijn vriend en drie lieve minipaardjes in de achtertuin. Ik ben volledig autodidact. Van jongs af aan tekende ik al graag, en sinds mijn tienerjaren is dit ‘serieuzere’ vormen gaan aannemen dankzij opdrachtjes die ik eerst kreeg van bekenden, wat uitgroeide tot opdrachten uit heel Nederland en daarbuiten.

Begin van mijn tekenavontuur

Hoe kom ik bij de naam FancyArt zul je misschien wel denken? Als tiener begon ik met het verzorgen van een pony genaamd Fancy, waar ik oneindig veel foto’s van maakte, waar ik vervolgens dan weer tekeningen van maakte, het begin van mijn tekenavontuur! Het begon dus allemaal met het tekenen van dieren, maar inmiddels ga ik graag elke uitdaging aan, alles wat je dierbaar is vereeuwig ik graag op papier met mijn fineliner of potlood.

Wat ik nog meer doe

Naast het tekenen ben ik werkzaam als illustrator/motion graphic designer bij een animatiestudio, en af en toe ook eens opdrachten op dit gebied als ZZP’er.