Potlood

Realistische tekeningen

Met mijn realistische tekeningen ga ik er altijd voor dat je de persoon, je hond, paard of welk ander dier dan ook aan het oog direct kan herkennen. Maar ik beperk mij niet tot enkel het tekenen van mens of dier. Heb jij een andere uitdaging liggen? Wil je een mooie tekening van bijvoorbeeld je motor, auto of iets anders dat je op papier vereeuwigd wil hebben? Twijfel dan niet en neem zeker contact met mij op!

Werkwijze

Ik werk meestal enkel met vulpotlood, dit vind ik het fijnste omdat ik bij haren/vachten letterlijk haartje voor haartje werk. Je snapt dus al wel: dat is een geduldig klusje, maar ik vind het heerlijk ontspannend om te doen. Om je een idee te geven: een tekening op A4 formaat ben ik bijvoorbeeld zo’n 20-25 uur mee bezig. De wachttijden verschillen per moment, hier kun je altijd vrijblijvend naar informeren.

Werkwijze

In de prijslijst heb ik de meest voorkomende formaten voor tekeningen weergegeven, maar maatwerk is natuurlijk mogelijk. Wanneer je interesse hebt kan je contact met mij opnemen en kan je een of meerdere foto’s aanleveren, waarna we kijken hoe we tot het mooiste resultaat op papier gaan komen.

Potloodtekening op A3 papierformaat